Filosofie van ons kapsalon

Bij een bezoek aan ons salon word je ontvangen door vriendelijk personeel en behandeld met zorg.

Als uw kapper hebben we een luisterend oor naar uw vragen en problemen, om samen het beste resultaat te bekomen. Na een grondige consultatie integreren we uw haarwensen en noden met uw levensstijl, looks en mogelijkheden.

Bij ons staat de klant centraal, en dat zie je !

Onze producten

In ons kapsalon worden er enkel professionele producten gebruikt.

GLYNT (Zwitserland) – Voor styling en verzorging is ons salon het eerste salon in Antwerpen dat het merk Glynt mag verdelen. Dit is een Zwitsers merk gespecialiseerd in de verzorging van uw hoofdhuid én haar.

EVERLINE (Italië) – Een bijzondere luxelijn van Everline producten met verschillende segmenten ontworpen om onmiddellijk resultaat te geven. Ons salon was één van de eerste salons in België die hier mee mocht werken.

OXYGEN EVERLINE (Italië) – Met deze behandeling kan haaruitval, jeuk, roodheid en psoriasis (hormonaal of na chemo) behandeld worden. Er wordt gebruik gemaakt van een kuur van 6 behandelingen in het salon en een opvolging thuis met shampoo en empoule.

AFFINAGE (Londen) – Deze producten van topkwaliteit worden gebruikt voor afwerking en styling, hebben een uniforme uitstraling en een stijlvolle verpakking  voor mannen en vrouwen.

Door deze unieke combinatie van productlijnen kunnen we elke wens van de klant voldoen. 

Schoonheidsinstituut
Ax’elle

Heeft u het ook een beetje gehad met allerlei huidverjongingsapparatuur en middeltjes die veel beloven maar op termijn weinig of niks doen en bovendien handenvol geld kosten? Bent u ook op zoek naar goede cosmetica die resultaat geeft en daadwerkelijk doet wat ze beloofd te doen? Hecht u belang aan een schoonheidsverzorging die gezond is? Wilt u graag uw hele leven lang een mooie, gezonde huid?

Dan bent u bij Ax’elle aan het juiste adres! In nauwe samenwerking met Hairdesign Nikita zorgen wij voor een optimale look met een gegarandeerd tevreden resultaat!

Afspraak maken

Om u optimaal te bedienen werken we zowel in het kapsalon als in het schoonheidsinstituut enkel op afspraak.

Contacteer ons nu!

Nikita (kapsalon):

0479 90 93 97

Axelle (schoonheidssalon):

0468 32 71 43

Let op: Vanaf heden zijn wij gesloten op dinsdagnamiddag vanaf 13h. Wij zijn echter wel telefonisch bereikbaar tot 20h.

Tarieven

Klik hieronder om onze laatste tarieven te bekijken.