Filosofie van ons kapsalon

Bij een bezoek aan ons salon word je ontvangen door vriendelijk personeel en behandeld met zorg.

Als uw kapper hebben we een luisterend oor naar uw vragen en problemen, om samen het beste resultaat te bekomen. Na een grondige consultatie integreren we uw haarwensen en noden met uw levensstijl, looks en mogelijkheden.

Bij ons staat de klant centraal, en dat zie je !

Onze producten

In ons kapsalon worden er enkel professionele producten gebruikt.

GLYNT (Zwitserland) – Voor styling en verzorging is ons salon het eerste salon in Antwerpen dat het merk Glynt mag verdelen. Dit is een Zwitsers merk gespecialiseerd in de verzorging van uw hoofdhuid én haar.

EVERLINE (Italië) – Een bijzondere luxelijn van Everline producten met verschillende segmenten ontworpen om onmiddellijk resultaat te geven. Ons salon was één van de eerste salons in België die hier mee mocht werken.

AFFINAGE (Londen) – Deze producten van topkwaliteit worden gebruikt voor afwerking en styling, hebben een uniforme uitstraling en een stijlvolle verpakking  voor mannen en vrouwen.

EVRL BIO PLACENTA – De nieuwste generatie actieve biotechnologie op basis van placenta-extracten die een hoog gehalte proteïnen, aminozuren en vitaminen bevatten die essentieel zijn voor de hydratatie en de regeneratie van de huid.

Door deze unieke combinatie van productlijnen kunnen we elke wens van de klant voldoen. 

Afspraak maken

Om u optimaal te bedienen werken we in het kapsalon enkel op afspraak.

Contacteer ons nu!

Nikita (kapsalon):

0479 90 93 97

Openingsuren:

Ma 9u-17u

Di 9u-17u

Do 9u-20u

Vr 9u-17u

Za enkel voor bruid en op afspraak

Tarieven

Klik hieronder om onze laatste tarieven te bekijken.