Onze producten

Professionele producten in het kapsalon

Professionele Luxe Oxygen-behandeling

De resultaten die bekomen worden met behulp van het toestel zijn fenomenaal. Problemen van haaruitval, vet haar, schilfers e.d. worden met 1 kuur al opgelost of verminderd (afhankelijk van de problematiek). Ergere gevallen zoals klanten met psoriasis, alopecia of hevig haarverlies hebben een oplossing voor hun probleem. 

Met deze behandeling kan haaruitval, jeuk, roodheid en psoriasis (hormonaal of na chemo) behandeld worden. Er wordt gebruik gemaakt van een kuur van 6 behandelingen in het salon en een opvolging thuis met shampoo en empoule.

Bij ernstige aandoening zoals psoriaties en haaruitval is het aan te raden de kuur 2 x per jaar te herhalen als onderhoudskuur. Je problemen verminderen maar we kunnen niet toveren. Zonder opvolging thuis is deze kuur nutteloos.

Exclusieve verdeler van Glynt VEGAN haarverzorging

Wij kunnen met trots aankondigen dat ons kapsalon gekozen is als exclusief pilootsalon voor het botanisch/plantaardig, vegan & farmaceutisch erkende merk GLYNT.

Wie haar wil verzorgen en gezond wil houden, moet weten wat het haar nodig heeft. Op basis van deze kennis is Hans Conzen Kosmetik GmbH 40 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van de premium haarcosmeticalijn GLYNT. GLYNT recepturen worden in Zwitserland onderzocht en ontwikkeld. De lijn werd met behulp van kappers en voor kappers ontwikkeld. Daarom is GLYNT haarcosmetica zeer innovatief.

Producten die voldoen aan de hoge eisen van kappers, voldoen ook aan de behoeften van hun veeleisende klanten.

Affinage – Mode 

Voor afwerking en styling gebruiken wij de Mode reeks van Affinage.

Deze producten van topkwaliteit zijn handig in gebruik, hebben een uniforme uitstraling en een stijlvolle verpakking  voor mannen en vrouwen.

Elk product doet exact wat je verwacht: Enforcer (gelspray), Air loader (stevige lak), Work it (flexibele haarlak), Glazer (glansspray), Heat shield (hittebescherming), Dream Cream (glans), Funky Clay (haarcreme), Root Booster (volume mousse), Tasty Pasty (east haircreme), Curl Cream (krullen), Smoothie (blowdry creme) en Volume lotion (volume)

Nourishing – luxeproducten die direct resultaat geven

Een bijzondere luxelijn van Everline producten met verschillende segmenten ontworpen om onmiddellijk resultaat te geven.

Structura: herstructureert droog en beschadigd haar tot die in de haarvezel. Eiwit, shea butter en ceramide zijn de belangrijkste ingrediënten.
Biactive: voor zeer beschadigd haar, het haar wordt sterker dankzij de werkzame bestanddelen keratine, proteïne, en vitamine B.
Tamanu: beschermt tegen alle weersomstandigheden en maakt het haar glad en glanzend. Product op basis van olie en bamboe melk.
Cashmere: Laat je droom van glad haar werkelijkheid worden. Product op basis van cashmere en parelpoeder dat het haar voedt tot diep in de vezel. 
Akoya: voor krullend haar met behoud van de controle van kruizen. Dit door de bestanddelen parelpoeder, eiwitten en olie hebt u direct fantastisch resultaat. Je krul zal elastisch zacht en soepel vallen.
Diamond: gamme dat je haar meteen volume geeft. Een opbouwende lijn die toenemende hoeveelheden push geeft naarmate het gebruik. Versterk je haarstructuur en krijg een glanzend, stevig en volumineus resultaat.

Contacteer ons nu!

Nikita (kapsalon):

0479 90 93 97

Openingsuren:

Ma 9u-17u

Di 9u-13u

Do 9u-20u

Vr 9u-17u

Za 8u-12u

Let op: Vanaf heden zijn wij gesloten op dinsdagnamiddag vanaf 13h.